Do podruma i kušaonice


U svim nijansama vinskog doživljaja

Želite li upoznati našu priču i šarm istarskog zavičaja, posjetite naš podrum i kušaonicu Fiore Vina u Sarbarici blizu Umaga.

Oduševit će vas spoj istarske arhitekture i suvremenih materijala koji nama pružaju čaroban ambijent za proizvodnju, a vama sav užitak vinskog doživljaja.

Posjetite naš podrum
Dopustite da vam predstavimo pustolovinu koja stoji iza elegantne boce Fiore vina. U mjestu koje čuva i rađa vina Fiore.

Mjestu od 800 m² pažljivo osmišljenog prostora u kojem ostvarujemo san o proizvodnji 150.000 l vrhunskog istarskog vina.

Kušajte naša vina

U elegantnoj degustacijskoj sali s istarskim štihom kušajte istarsku malvaziju, merlot i pjenušac uz domaće specijalitete spravljene od sezonskih namirnica. U jednom terminu ugostit ćemo do 100 ljudi željnih autohtonog vinskog iskustva.

Image verification

Vina Fiore, Umag, IstraVINA FIORE

Sarbarica bb,
52 470 Umag - Istra

+385 52 732 118
+385 95 501 1555

fiore.vina@gmail.com

 

Vina Fiore poštuje vašu privatnost te je u potpunosti u skladu sa novom Uredbom o zaštiti podataka (GDPR) koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. godine.

ArrowPopunjavanjem kontakt forme ili slanjem elektroničke pošte putem ove stranice dajete suglasnost (privolu) za obradu osobnih podataka u svrhu ispunjenja vaših upita.

chateau
FIORE VINO@ All right reserved. Created by ProBiz